Meteen naar de inhoud

Tuinonderhoud kosten

Hoeveel kost het tuinonderhoud?

Kosten tuinonderhoud, wat kan ik verwachten? Om deze veelgestelde vraag te kunnen beantwoorden is het handig om zelf uit te zoeken wat voor soort tuinonderhoud u wilt. Er zijn veel verschillende tuinen en de grootte en variëteit van planten zullen de kosten beïnvloeden. Maar het belangrijkste bij tuinonderhoud is; wat voor hulp wilt u? Heeft u eenmalig hulp nodig bij de hoofdsnoei omdat deze te zwaar is, of heeft u niet het benodigde gereedschap? U wilt uw huis verkopen en de tuin staat vol onkruid, dan zal de aankleding wonderen verrichten. De investering in een goed onderhouden tuin betaalt zich ook terug in de verkoop.

Heeft u gewoon geen tijd, interesse of groene vingers, dan is een onderhoudsabonnement wellicht iets voor u. De frequentie en de benodigde werkzaamheden bepalen samen de kosten van tuinonderhoud. Wij verzorgen tuinonderhoud op maat voor bedrijven, stichtingen, VVE en uw eigen “natuur”.

Introductie tijdens tuinonderhoud

Voordat u aan uw abonnement voor tuinonderhoud begint, is het leuk om eerst kennis te maken met onze hoveniers en een goed beeld te krijgen van hoe wij werken. Wij bieden u de mogelijkheid om een ​​inleidende onderhoudsservice uit te voeren voordat u zich abonneert. Tijdens de onderhoudsperiode worden alle werkzaamheden zorgvuldig gepland en besproken. Ook geeft onze hovenier u tips en advies. Zo leggen we samen een goede basis voor abonnementen en daar zijn onze klanten heel blij mee!

Abonnement tuinonderhoud

Na het kennismakingsgesprek kunt u aangeven of u wilt dat wij structureel verantwoordelijk zijn voor het onderhoud. Wij bieden onderhoudsabonnementen, die worden onderhandeld en geïntegreerd, en indien nodig aangepast aan veranderende behoeften. Wij berekenen de kosten voor tuinonderhoud op basis van uw voorkeuren. Het gaat er uiteindelijk om dat uw tuin precies wordt onderhouden zoals u dat wilt. Daarom is flexibiliteit een belangrijk onderdeel van onze service.

Wilt u een mooie tuin hebben?

Neem contact op en we komen zo snel mogelijk met u in contact.