Meteen naar de inhoud

Zakelijk

Tuinonderhoudsbedrijf

Tuinonderhoud uitvoeren voor uw bedrijf. U wilt dat uw bedrijfstuin een verzorgde en verzorgde indruk achterlaat; het helpt om een ​​positieve indruk van uw bedrijf te maken. Wij begrijpen dit. Als enthousiaste hoveniers met een groot groen hart dragen wij hier graag aan bij.

Duurzame en groene kantoortuin of bedrijfstuin-tuinonderhoudsbedrijf

Onze passie ligt bij de groene en levendige tuinen. Een tuin die de zintuigen prikkelt en nieuwsgierig maakt naar wat nog meer de moeite waard is om te ontdekken. Een charmante tuin waar mens en dier zich prettig voelen. Tuinonderhoudsbedrijf – bij het onderhoud van uw kantoor- of bedrijfstuin houden wij zoveel mogelijk rekening met natuur, milieu en biodiversiteit. Dit komt tot uiting in deze drie speerpunten:

Tuinonderhoudsbedrijf - natuurlijk onderhoud

Chemische bestrijdingsmiddelen en gifstoffen zijn schadelijk voor de natuurlijke omgeving. Het gebruik ervan strookt niet met onze filosofie, dus we geven de voorkeur aan andere manieren. We gebruiken accugereedschappen die worden opgeladen door zonnepanelen. Dit beperkt de uitstoot van schadelijke gassen en een ander voordeel is dat het minder geluid produceert.

Breng een win-winsituatie voor u en onze tuinman! Wij hebben een duurzaam tuinonderhoudsbedrijf. Dit is niet de enige win-winsituatie. Na ons bezoek kunt u er niet alleen voor zorgen dat u een natuurlijk onderhouden tuin heeft, maar weet u ook dat er rekening is gehouden met planten en dieren. Zo laten we graag wat blaadjes aan de border staan ​​zodat deze als voedsel of als schuilplaats gebruikt kunnen worden.

Soorten tuinonderhoudsbedrijven​

Hecht u veel waarde aan goed onderhouden buitenruimtes waarbij de natuur centraal staat? Sluit dan een onderhoudscontract met ons af. Zeer geschikt voor tuinonderhoud. Zo houden onze hoveniers uw bedrijf elk jaar groen. Zo maakt u elk seizoen een mooi visitekaartje voor uw bedrijf.

U hoeft zich niet te abonneren, maar geeft u de voorkeur aan onderhoud op afroep? Dit is ook mogelijk. Bel ons dan zodra u onze hulp kunt gebruiken. Wilt u advies op maat voor het onderhoud van uw bedrijfstuin? Of een afspraak met ons maken? Neem dan nu contact met ons op. En kies het beste tuinonderhoud voor uw bedrijf.

Wilt u een mooie tuin hebben?

Neem contact op en we komen zo snel mogelijk met u in contact.