Meteen naar de inhoud

Tuinaanleg

landschapsarchitectuur

Vroeger had het tuinlandschap praktische verklaringen, nu staat het in het teken van levende en sfeervolle tuinen. Een buitenruimte waar u de natuur kunt zien, voelen, ruiken en proeven. Een tuin waar u heerlijk kunt lezen, werken, chillen of heerlijk kunt eten met familie en vrienden.

De weg naar de tuin van uw dromen

Het traject van de tuininrichting is geen kwestie van het aanbrengen van stenen en planten, er zit een doordacht plan achter. Tuinen koopt u niet in winkels of folders. Wij helpen u graag bij het realiseren van uw droomtuin. Voordat we beginnen met het realiseren van uw toekomstige buitenruimte, doorlopen we samen met u de volgende fasen ter voorbereiding van de beplanting. Als klant willen wij persoonlijk contact met u houden zodat wij zo goed mogelijk op uw vragen en wensen kunnen inspelen.

Voorafgaand interview

Een van onze hoveniers komt bij u langs om de huidige tuin te bekijken en op te meten. In het eerste gesprek vertellen we u meer over ons bedrijf en de diensten en garanties die we bieden. Maar vooral: wij horen graag meer over uw tuinwensen! Wij geven u suggesties over stijlen, materialen en beplanting. Alle informatie die in het gesprek is verzameld verwerken we tot een breed landschapsvoorstel.

Bespreek het voorstel droomtuin

Een nieuwe tuin aanleggen doet u niet elke dag, daarom vinden wij persoonlijk contact erg belangrijk. Zo wordt u nauw betrokken bij de realisatie van uw droomtuin. Zodra we de aanbevelingen voor landschapsarchitectuur (en, indien van toepassing, tuinontwerp) hebben afgerond, hebben we een tweede date met u. Bespreekt met u het plan voor de aanleg van de tuin. Zo kunnen wij direct reageren op uw vragen of wijzigingen en aanvullende uitleg geven.

Tuin kosten

Onze ervaring leert dat consumenten bij het verfraaien van tuinen vaak niet weten wat er gaat gebeuren qua kosten. Wanneer u zich voorbereidt op het interview, raden we u aan om op onze websitepagina te bladeren om meer te weten te komen over de kosten van landschapsarchitectuur.

Planning en bouw van het park

Als het voorstel wordt geaccepteerd, gaan we met u in overleg om de startdatum te bepalen. U kunt ons directieteam op de afgesproken datum verwachten. Zij stellen zich aan u voor en maken samen met u het werk af. Wij werken met vaste hoveniers, zodat u altijd bekende gezichten in de tuin ziet. Onze foto’s staan ​​op de website, zodat u alvast kennis met ons kunt maken. Op enkele uitzonderingen na zoals extreem weer, bouwen we gewoon door aan uw tuin.

Levering, service en garantie

Nadat al het werk succesvol is afgerond en volgens de offerte zal het team afscheid van u nemen. U ontvangt een boekje met tuintips en praktische informatie en ons garantiecertificaat. U krijgt 1 jaar garantie op de tuin. Mocht u daarna nog vragen hebben over de tuin, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Klant spreekt

Het belangrijkste voor u zijn natuurlijk onze resultaten. We laten ze u graag zien. Het beste niet door onszelf, maar door onze klanten. Ze zijn uw meest betrouwbare bron. Een offerte aanvragen U wilt een offerte aanvragen omdat u grote of kleine veranderingen aan uw tuin wilt aanbrengen. Wij zijn benieuwd naar uw plan en helpen u graag verder met suggesties en inzicht in tuinkosten. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij u van passende suggesties voorzien.

Verfraaiing van het groene leven

We bouwen aan een groene omgeving. Dit doen we door verantwoorde producten te gebruiken. Bied levens- en balansproducten. Wilt u uw tuin helemaal afsluiten of heeft u een tuin vol kunstgras, dan zijn wij wellicht niet de juiste partij.

Impressie Tuinonderdelen

Wij richten alle tuinen in volgens de vijf zekerheden van TuinKeur, zodat u verzekerd bent van kwaliteit. Wij bieden passende oplossingen voor alle stijlen, maten en budgetten. Naast het aanleggen van een complete tuin, verzorgen wij ook meer specifieke onderdelen. Denk bijvoorbeeld aan een tuinrenovatie, en alle losse onderdelen van de tuin, zoals bestrating, tuinhuizen, afscheidingen, vijvers en beplantingsborders. Ga zoveel mogelijk uit van onze groene en diervriendelijke visie en focus op uw dromen en wensen.

Wilt u een mooie tuin hebben?

Neem contact op en we komen zo snel mogelijk met u in contact.