Wie zijn wij?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Groen hart Heb jij een groen hart?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u graag bij het aanleggen en/of onderhouden van een levendige groene tuin. Een groene tuin is een tuin die de verbeelding prikkelt. Er is veel ruimte voor leven en planten. Een plek waar je naar buiten wilt.

Werken in een groene omgeving

We bouwen aan een groene omgeving. Dit doen we door verantwoorde producten te gebruiken. Bieden leven en balans producten. Wilt u uw tuin helemaal afsluiten of heeft u een tuin vol kunstgras, dan zijn wij wellicht niet de juiste partij. In ons bedrijfspand gebruiken we zoveel mogelijk batterijapparatuur van zonnepanelen. Dit doen we om onnodige belasting van het milieu te voorkomen. We werken niet met gifstoffen. Deze stoffen zijn zeer schadelijk voor de natuur en wij ondersteunen ze niet. Onze teamleden weten dat ze uw omgeving binnenkomen. Dus geen harde muziek, geen chaos, geen slordig werk, maar sociaal vaardige medewerkers die jouw omgeving mooier willen maken. Wij staan ​​graag bekend als dé partij voor het aanleggen en onderhouden van uw groene en levende tuin in deze omgeving.

 

 

Als peuter van 4 heb ik al mijn eigen tuin ouders. Ik was (en ben nog steeds) een natuurlijk lid van de wereld Fonds om dierenfoto’s en cactussen te redden. Een kleine jongen die van planten, bloemen en dieren houdt. Ik heb het niet van nature van mijn ouders gekregen. Ik ben erg blij met mijn buurman die van tuinieren houdt. Samen hebben we een moestuin in de Oude Weerlaan in Hillegom. Zakken vol sperziebonen, sla en komkommers werden uitgedeeld aan vrienden en familie. Toen ik 12 jaar oud was, had ik eindelijk mijn eigen moestuin met een grote volière. Elke dag na school fiets ik naar de Oude Weerlaan, snuffel in mijn tuin en verzorg de vogels. Helaas is er na het behalen van de hogere tuinbouwschool geen tijd om naar de moestuin te gaan. Ik zet mijn liefde voor de natuur voort In 2001 heb ik mijn eigen hoveniersbedrijf opgericht. Tegelijkertijd run ik het bedrijf niet meer alleen, maar samen met een groep uitstekende groenliefhebbers.

Een strak ontwerp of een speels en natuurlijk ontwerp?

Lorem ipsum dolor sit orot amet, conse ctetur adip scing elit. Proin rutrum euismod dolor ultricies aliq luam ekolor.

Onze pakketter voor tuinontwerpen

Lorem ipsum dolor sit orot amet, conse ctetur adip scing elit. Proin rutrum euismod dolor ultricies aliq luam ekolor.

Waar kunnen wij u verder mee helpen

Tuinontwerp

Tuin renovatie

Tuinonderhoud

Tuin aanleggen

Offerte

Zakelijk

Wilt u een mooie tuin hebben?

Neem contact op en we komen zo snel mogelijk met u in contact.