Meteen naar de inhoud

Over ons

Wie zijn wij?

Wij zijn een hardwerkend team van hoveniers die u bij al uw tuinklussen kan helpen. Onze jarenlange ervaring komt tot uiting in het ontwerp, de plant- en materiaalkeuze. Onze tuinmannen staan ​​het hele jaar voor u klaar! 

Groen hart

Heeft u een hart zo groen als gras?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u graag bij het aanleggen en/of onderhouden van een levendige groene tuin. Een groene tuin is een tuin die de verbeelding prikkelt. Er is veel ruimte voor leven en planten. Een plek waar je naar buiten wilt.

 

Werken in een groene omgeving

We bouwen aan een groene omgeving. Dit doen we door verantwoorde producten te gebruiken. Bieden leven en balans producten. Wilt u uw tuin helemaal afsluiten of heeft u een tuin vol kunstgras, dan zijn wij wellicht niet de juiste partij. In ons bedrijfspand gebruiken we zoveel mogelijk batterijapparatuur van zonnepanelen. Dit doen we om onnodige belasting van het milieu te voorkomen. We werken niet met gifstoffen. Deze stoffen zijn zeer schadelijk voor de natuur en wij ondersteunen ze niet. Onze teamleden weten dat ze uw omgeving binnenkomen. Dus geen harde muziek, geen chaos, geen slordig werk, maar sociaal vaardige medewerkers die jouw omgeving mooier willen maken. Wij staan graag bekend als dé partij voor het aanleggen en onderhouden van uw groene en levende tuin in deze omgeving.

Wilt u een mooie tuin hebben?

Neem contact op en we komen zo snel mogelijk met u in contact.