Meteen naar de inhoud

Landelijke tuinen

Plattelandstuin Creatief

Voorbeelden die extra inspiratie geven Landtuinen kunnen verschillende vormen en vormen hebben. In zo’n tuin zijn er echter altijd enkele kenmerken. Lees hier alles over de kenmerken van landtuinen en laat u inspireren. Kenmerken van landelijke tuinen Elke landelijke tuin is anders. Hoewel de meeste landelijke tuinen groot van formaat zijn, is dit niet vereist. Een echte landelijke tuin maakt gebruik van elementen, zoals u die ook in de natuur ziet.

Zo laten halfverharde wegen, sfeervolle waterelementen en meerjarige, groenblijvende grootbladige planten het geheel groter lijken. Het omringende landschap kan worden “geleend” en gebruikt om de tuin uit te breiden, waardoor deze kan worden geïntegreerd met de natuur.

Meerdere zitjes zorgen voor extra ontspanning op verschillende (zonnige) momenten van de dag, en interessante bezienswaardigheden zorgen voor een compleet geheel.

roos

Creatieve voorbeelden van All In Hoveniersbedrijf voor extra inspiratie

All In Hoveniersbedrijf kan verschillende vormen en vormen hebben. In zo’n tuin zijn er echter altijd enkele kenmerken. Lees hier alles over de kenmerken van landtuinen en laat u inspireren. De kenmerken van buitentuinen Elke buitentuin is anders. Hoewel de meeste landelijke tuinen groot van formaat zijn, is dit niet vereist. Een echte landelijke tuin maakt gebruik van elementen, zoals u in de natuur kunt zien. Halfverharde wegen, sfeervolle waterpartijen en grote meerjarige groenblijvende planten laten het geheel groter lijken. Het omringende landschap kan worden “geleend” om de tuin uit te breiden en te integreren met de natuur.

Welke planten gebruik jij in uw landelijke tuin?

Het is uiteindelijk uw tuin, jij mag kiezen wat u mooi vindt. Een landelijke tuin laat zich makkelijk combineren met talloze smaken en stijlen. Als u het rustieke karakter in uw tuin wilt behouden, laat dan de natuur een rol spelen. Kies voor groene wanden met klimplanten en kozijnen, vaste planten, bloeiende heesters en bomen en houd de vorm zo natuurlijk mogelijk. Speel met uw grenzen en zorg hier en daar voor verrassende doorkijkjes.

Houd indien mogelijk organische vormen en kies voor zachte kleuren. Heggen zorgen voor extra diepte en een goed hoogte-effect. Is een landelijke tuin iets voor u? Benieuwd naar alle mogelijkheden? Laat u inspireren door onze landelijke tuinideeën.

Wilt u een mooie tuin hebben?

Neem contact op en we komen zo snel mogelijk met u in contact.