Meteen naar de inhoud

Feiten over all in hoveniersbedrijf

7 feiten die u moet weten over ons bedrijf

Creëer een groene omgeving

We bouwen aan een groene omgeving. Dit doen we door verantwoorde producten te gebruiken. Bieden leven en balans producten. Wilt u uw tuin of een tuin vol kunstgras helemaal afsluiten, dan zijn wij wellicht niet de juiste partij.

Ken de kosten

Wij zijn altijd op de hoogte van de duidelijke prijsstelling die past bij de kwaliteit. Onze website vermeldt alleen prijzen, daar is niets mysterieus aan. We houden ook niet van verborgen meerkosten, dus we weten vooraf wat we doen en hoeveel het kost. extra werk? Onderhandel altijd eerst met u.

Medewerkers met sociale vaardigheden

Onze teamleden weten dat ze uw omgeving binnenkomen. Dus geen harde muziek, geen chaos, geen slordig werk, maar sociaal vaardige medewerkers die uw omgeving mooier willen maken.

9 van de 10 mensen zijn nog steeds klant

90% van de mensen is nog steeds klant na de eerste bestelling. Lees de reviews van onze enthousiaste klanten en waarom zij onze service erg goed vinden.

Duurzame machines

De apparatuur die we gebruiken, maakt zoveel mogelijk gebruik van batterijen die worden opgeladen door zonnepanelen. Dit doen we om onnodige belasting van het milieu te voorkomen.

Groene ambitie

Wij zijn geïnteresseerd om een ​​partij te worden voor het aanleggen en onderhouden van uw groene woontuin in deze omgeving.

Geen pesticiden

We werken niet met gifstoffen. Deze stoffen zijn zeer schadelijk voor de groene omgeving en wij ondersteunen ze niet.

Voldoen aan

Het is geweldig om onze tuinman eerst te leren kennen en een diepgaand begrip te krijgen van hoe we werken. Wij verzorgen inleidend onderhoud in één oogopslag!

Wilt u een mooie tuin hebben?

Neem contact op en we komen zo snel mogelijk met u in contact.