Meteen naar de inhoud

Consult Beplantingsspecialist​

Raadpleeg een plant- en tuindierexpert

Veel mensen werken graag in de tuin. U ziet de groeiende planten, de zon in uw nek en de rust van de natuur. Alleen weet niet iedereen hoe hij een tuin naar een hoger niveau moet tillen. Hier kunnen onze experts u adviseren. Dankzij het advies van ons team weet u snel wat u in de tuin moet doen en kunt u zelf aan de slag. Laten we eens kijken wat deze plantexpert zo bijzonder maakt.

Waarom kiezen voor een beplantingsexpert?

Het grootste voordeel van onze beplantingsexperts is dat u zelf aan de slag kunt. Al het werk uit handen geven is niet iets om op te wachten, het is juist fijn om de handen uit de mouwen te steken en de tuin in te duiken. Bovendien kunt u dankzij het advies van beplantingsexperts jarenlang genieten van de opgedane kennis. Hiermee kunt u weer aan de slag en maakt u de tuin aantrekkelijker, persoonlijker of duurzamer.

Onze aanplant experts-professioneel en ervaren

Onze plantexperts kennen het belang van het plantveld het beste. Hij kan goed planten en kan een rol spelen bij het verbeteren van het dierenklimaat. Hierdoor is het bijvoorbeeld mogelijk om meer vlinders of bijen in de tuin te krijgen. Dankzij zijn visie op de natuur en jarenlange ervaring wist hij het ecologische evenwicht in de tuin te herstellen. Hij staat altijd klaar om u van verschillende suggesties te voorzien. Van natuurlijke beplanting en inheemse planttechnieken tot het verleggen van borders en het geven van snoeiadvies. Onze fabrieksexperts hebben deelgenomen aan vele conferenties, seminars en lezingen. Daarnaast communiceert hij vaak met ecologen en wetenschappers op het gebied van tuinontwikkeling. Daarom wordt zijn kennis altijd “up to date” gehouden.

Adviesprijs:

Als we over ons voorstel praten, zijn er verschillende mogelijkheden. Met deze brede selectie kunt u het aanbevolen type kiezen dat bij uw tuin past. Als uw tuin wat klein is, kunt u een korte afspraak maken, en langere afspraken zijn meer geschikt voor grotere tuinen. Hieronder vindt u verschillende mogelijkheden:

Wilt u een mooie tuin hebben?

Neem contact op en we komen zo snel mogelijk met u in contact.