Meteen naar de inhoud

Hoe beschermt u uw tuin tegen waterschade

Door: Julien

Hevige regenval in Bergen County kan problemen met de afwatering van uw eigendommen veroorzaken. Een slechte afwatering kan schade aan uw tuin en landschapsarchitectuur veroorzaken.

Franse drains, in combinatie met andere drainage-oplossingen, kan helpen beschermen uw New Jersey tuin en landschapsarchitectuur van waterschade.

Wat zijn Franse afwateringskanalen?

Franse drains zijn licht hellende geulen gevuld met ronde grind en pijp die effectief oppervlaktewater of grondwater te verwijderen uit de buurt van plaatsen gevoelig voor waterschade.

Waarom is het installeren van Franse Drains belangrijk?

Het installeren van Franse drains is belangrijk omdat ze een goede drainage systeem om uw tuin en huis te beschermen tegen waterschade. Een onjuist afvoersysteem kan leiden tot stilstaand water in uw tuin. Stilstaand water in uw tuin kan:

Een bloeiende omgeving voor muggen creëren. Zelfs een beetje stilstaand water in uw NJ tuin kan muggen aantrekken omdat plassen water een uitstekende broedplaats zijn voor deze vervelende insecten.

Planten en gras verdrinken en doden. Stilstaand water kan uw bloemen, groenteplanten en gras vernietigen. Als gevolg daarvan houden de wortels geen grond meer vast en begint er bodemerosie. Dit leidt tot een kale grond die onaantrekkelijk en onherbergzaam is.

Creëer een glad oppervlak. Een zeer vochtige tuin laat talrijke organismen en schimmels op het oppervlak groeien. Dit zorgt voor een gladde tuin en creëert een omgeving die vatbaar is voor ongelukken door uitglijden en vallen.

Veroorzaakt funderingsproblemen. Stilstaand water in uw tuin, dat zich verzamelt rond de fundering van uw huis, kan leiden tot uw stichting te kraken en te verschuiven.

Wat zijn de voordelen van Franse Drains?

Het mooie van Franse afvoeren is dat u ze kunt gebruiken om water om te leiden naar waar u maar wilt. Dit betekent dat ze meer dan één functie hebben. Omdat ze verschillende functies kunnen vervullen, is het altijd het beste om een landschapsontwerp en onderhoudsbedrijf te raadplegen om te bepalen welke functie bij uw situatie past. Hun functies zijn onder meer:

  • Water wegvoeren – Een Franse drain kan samenwerken met funderingsdrains om water weg te voeren van uw huis. Stichting drains zijn een systeem van pijpen rond de fundering van uw huis dat water te verzamelen en te voorkomen dat water uit het invoeren van uw kelder. Funderingsdrains hebben een vakkundig systeem nodig om het water weg te voeren van uw huis. Een Franse afvoer kan worden gebruikt om dat water weg te voeren van uw huis in Noord-New Jersey.
  • Helpt bij de herverdeling van water – Een Franse afvoer kan water naar een droogput leiden, een ondergrondse kamer die wordt gebruikt om ongewenst water op te vangen. Kleine gaatjes worden in de kamer geslagen om het water te herverdelen naar het nabijgelegen grondwater. Dit water kan worden herverdeeld in uw bloemen- of moestuin.
  • Regenwaterbeheer – Een Franse afvoer kan het water ook naar een regenwatertank leiden. Een opslagtank voor regenwater is een bovengrondse container die wordt gebruikt om regenwater op te vangen. Het water wordt opgeslagen met de bedoeling het later te gebruiken voor zaken als het besproeien van uw tuin of gazon, of het wassen van uw auto.

 

Wanneer u vragen heeft over Franse afvoeren of andere drainage-oplossingen voor uw huis in Bergen County, is het altijd het beste om contact op te nemen met een landschapsontwerp- en onderhoudsbedrijf.