Meteen naar de inhoud

Beste tijd om te beginnen met het plannen van een landschapsontwerp project?

Door: Julien

In het algemeen is elk moment een goed moment om te beginnen met de planning van uw landschapsproject. Een goed landschapsontwerp is een kunstwerk. Net zoals een dichter of schrijver een regel of twee op de achterkant van een servet krabbelt als het in hem opkomt, kunt u notities maken, foto’s uit tijdschriften scheuren of online foto’s opslaan van landschapsontwerpen die u inspireren.

In de nabije toekomst zijn de winter en het vroege voorjaar de momenten waarop u uw ideeën in een hogere versnelling moet zetten en moet beginnen te werken met een professioneel landschapsontwerpbedrijf uit New Jersey om uw ideeën om te zetten in een fysieke werkelijkheid. Hier zijn tips om de winter en het vroege voorjaar te gebruiken voor een landschapsontwerp en/of bouwproject dat op tijd klaar kan zijn voor uw zomerplezier.

Tips voor landschapsplanning in New Jersey
Neem contact op met een professional – Tenzij u een landschapsfanaat bent, geldt dat hoe eerder u een professionele landschapsontwerper inschakelt, hoe beter. Veel bedrijven bieden een gratis consult om uw eigendom te evalueren en aanbevelingen te doen. Op die manier verspilt u geen tijd met het maken van plannen die niet mogelijk zijn voor uw locatie, blootstelling aan de zon, architectuur, enz.

Denk aan uw ruimte – Onze klanten hebben vaak prachtige ideeën, of brengen ons foto’s en zeggen: “Dat wil ik!” Maar hun ideeën werken niet altijd met hun ruimte, de omringende architectuur of ons klimaat in New Jersey.

Hoe meer visuele inspiratie u echter kunt meebrengen of aan uw landschapsarchitect kunt laten zien, hoe meer wij kunnen doen om uw ideeën, kleurkeuzes en landschapsaccenten te verwerken in een ontwerp waar u van houdt en dat uw eigendom aanvult.

Geef voorrang aan uw ideeën voor een verharding – Natuurlijk kunnen elementen voor een verharding op elk moment worden toegevoegd, maar uw gebladerte zal u dankbaar zijn als u uw verhardingsconstructie uitvoert voordat u de grond wijzigt en levende dingen plant.

Waterpartijen, verhoogde plantenbakken, loopbruggen, tuinhuisjes en vuurplaatsen zijn allemaal prachtige accenten, maar ze kunnen een beetje graven, sleuven graven en beton gieten vereisen. Als u ze in tweede instantie installeert, moet u uw landschap afbreken en opnieuw installeren. Probeer eerst de harde elementen aan te leggen, dan kunt u verder gaan met de levende dingen.

Seizoensgebonden belangstelling – Het doorbladeren van zaad- en plantencatalogi, of een wandeling door een plaatselijke kwekerij, is een prachtige manier om te leren waar uw hart sneller van gaat kloppen. Het is echter net zo belangrijk dat de planten die u kiest niet voor 100 procent uit eenjarige zomerbloeiers bestaan, die de voorkeur geven aan een mediterraan klimaat.

 

Uw Bergen County landschapsarchitect kan u helpen bij het bepalen van het soort gebladerte waartoe u zich aangetrokken voelt en vervolgens bomen, planten en struiken vinden die geschikt zijn voor ons klimaat. Dingen die u zou willen overwegen

– Planten die in alle seizoenen bloeien of vruchten dragen, zodat uw tuin het hele jaar door kleur heeft.

– Vlinder- en vogelliefhebbers. Bepaalde plantensoorten staan bekend om de verscheidenheid aan vogels, vlinders en andere bestuivers die op bezoek komen wanneer ze bloeien en/of vrucht dragen.

– Er zijn veel eetbare planten die ook een mooie aanvulling zijn op een landschap.

– Bent u voorstander van een biologisch landschap? Zorg ervoor dat uw landschapsarchitect dat ook is!

– Een professionele landschapsontwerper zorgt ervoor dat uw leefruimte buiten visueel aantrekkelijk is in alle vier de seizoenen.