Meteen naar de inhoud

Uw tuin onderhouden

Door: Julien

Als u op zoek bent naar professionele landschap ontwerpers dat zijn bedrijf kent in Bergen County, NJ, Borst Landscape & Design kan bieden u volledige landschap ontwerp en tuinonderhoud diensten om u tijd en geld.

Als een van de top vijf landschap en ontwerp bedrijven in het noorden van New Jersey met meer dan 75 medewerkers, Borst Landscape & Design biedt een volledige staf van gekwalificeerde landschap ontwerpers en een volledig ontwikkelde verscheidenheid van dienst plannen om uw landschap, gazon en tuin behoeften te voldoen. New Jersey kan de vier seizoenen full-out ervaren van hete, zonnige zomers tot sneeuwstormen in de winter en alles daar tussenin. Borst Landscape & Design heeft de tools en mogelijkheden om thuis en commerciële service te bieden voor alle soorten weer en behoeften, met inbegrip van:
 • Consistent onderhoud van eigendommen van snoeien, wieden, mulchen en meer op een wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse basis.
 • Alle boom- en struikonderhoud inclusief organische bemesting met diepe wortels, ongediertebestrijding, snoeien en meer.
 • Landschap hardscape installaties en onderhoud van loopbruggen, patio’s, muren en nog veel meer.
 • Professionele tuinplanning en diensten voor containers, bloembollen, bloembakken, onderhoud en renovaties.
 • Een compleet organisch tuinonderhoudsprogramma met beluchting, bemesting, verticuteren en ongediertebestrijding, allemaal afgestemd op de specifieke behoeften van uw gazon.
 • Winter sneeuw en ijs management diensten voor zowel kleine als grote bedrijven in het noorden van New Jersey

 •  
  Het ontwerpen en bouwen van uw buitenruimte
  Van begin tot eind kunnen onze gekwalificeerde landschapsontwerpers uw NJ buitenproject plannen. Beginnend met een eerste ontmoeting en een terreinanalyse, zullen wij dan met u over uw visie praten en een blauwdruk ontwikkelen van precies wat het project zal inhouden, van voorbereidende voorbereidingen tot de ontwikkeling van “hardscape” elementen zoals voetpaden en patio’s, tot de finishing touches zoals privacy hedging. Onze vakkundige tuinontwerpers bieden diensten aan zoals:
 • Renovatie van tuinen
 • Herfst- en seizoensbeplantingen en -beplantingen
 • Bolgewassen
 • Creatief eenjarig en meerjarig tuinontwerp
 • Container- en vensterbakbeplantingen

 • Onderhoud van uw tuinen en plantsoenen
  Wij maken gebruik van zeer bekwame, wekelijkse onderhoudsploegen om uw gazon en tuin te onderhouden, van het maaien van uw gazon tot het seizoensgebonden wieden en opruimen van zowel gazon, tuin en verharde oppervlakken. Ter ondersteuning van onze wekelijkse serviceploegen bieden wij speciale ploegen aan voor het uitvoeren van gazonrenovaties, snoeiwerkzaamheden, mulching, kleine beplantingen en nog veel meer. Het hele jaar door voeren onze ploegen inspecties uit om er zeker van te zijn dat niets over het hoofd wordt gezien en om eventuele problemen als gevolg van slecht weer en dergelijke te verhelpen. Wij bieden ook een organisch programma om bij te dragen aan de natuurlijke duurzaamheid van uw tuin en bomen.

  Seizoens- en Feestdagen tuin- en verlichtingsontwerp
  U wilt dat uw tuin en perken opvallen naarmate de seizoenen veranderen. Wij helpen u met seizoensgebonden beplantingen, die kleur en textuur geven om uw woning of bedrijfspand te verlevendigen. Onze ervaren seizoensgebonden hoveniers werken nauw samen met landschapsontwerpers om u te voorzien van een opvallende, hartverwarmende seizoensgebonden regeling die past bij het algemene karakter van uw New Jersey tuin. Borst Landscape & Design kan creatieve oplossingen voor de naleving van alle LEED-vereisten met betrekking tot groene site management, erosie, storm-water management, waterefficiëntie en nog veel meer. Bij Borst Landscape & Design, vindt u onze vaardigheid en ervaring kan voldoen aan al uw landschapsarchitectuur behoeften en visies.