Meteen naar de inhoud

De perfecte terras grootte in je tuin

Door: Julien

Het raadplegen van een expert in tuinarchitectuur voor hulp bij het bepalen van de afmetingen van het terras in uw huis in Bergen County, New Jersey speelt een belangrijke rol in de algehele functionaliteit van het eindresultaat.

Te kleine patio’s voelen overvol en claustrofobisch aan terwijl te grote patio’s hun intimiteit verliezen.

Er zijn veel factoren te overwegen bij het bepalen van de perfecte outdoor patio grootte, maar voor de beste resultaten, contact op met een landschapsarchitectuur bedrijf.

Wat is het doel van mijn terras?

Waar zal uw patio voor gebruikt worden? Bij het bepalen van de afmetingen van het terras moet u rekening houden met het aantal mensen dat de ruimte bezoekt. Degenen die vaak feesten zullen kijken naar enorm verschillende outdoor patio grootte dan die het toevoegen van een terras voor een afgelegen lezen uitje. Goede landschapsontwerpers kennen de standaard minimale ruimte die nodig is om uw doelen te bereiken.

Waar moet ik mijn patio plaatsen?

Gebaseerd op het doel, kunnen sommige patio’s toegang tot de keuken nodig hebben, terwijl anderen een meer afgelegen locatie op uw eigendom nodig kunnen hebben. Zoals eerder vermeld, bespreek het doel van uw patio met uw landschapsarchitect en hoe u dit gebied zult gebruiken, of het nu een eenvoudige barbecueplaats of een uitgebreid afgelegen toevluchtsoord zal zijn.

Welke vorm moet mijn terras hebben?

Er zijn veel verschillende patio vorm opties. De vierkante patio’s zijn gemeenschappelijk en rendabel, zoals ronde patio’s met centrale brandpunten zijn. Asymmetrische of free-form patio’s die krommen of hoeken gebruiken zijn ook een optie. Overweeg vorm wanneer het bepalen van openluchtterrasgrootte en bespreek met uw landschapsontwerper welke opties het beste met uw huis NJ zullen kijken.

Wat zijn de beste bouwmaterialen voor mijn terras?

Bepalen welke materialen het beste zijn voor uw terras is van cruciaal belang. Uw terras is een verlengstuk van uw huis en u moet ervoor zorgen dat de materialen die u kiest niet misstaan in uw huis in Noord-New Jersey. Informeer welke bouwmaterialen het meest geschikt zijn voor uw huis en uw budget, zoals natuurlijke materialen of straatstenen.

Beste meubilair voor mijn buitenpatio?

Informeer uw landschapsontwerpbedrijf over het type en de grootte van het meubilair dat u zou willen, aangezien dit een enorm effect zal hebben op het bepalen van de afmetingen van het terras. U wilt er zeker van zijn dat u genoeg ruimte heeft om meubels te plaatsen zonder de patio te overbevolken. Overweeg comfort en functie bij het selecteren van meubilair. Probeer stoelen uit alvorens te kopen en kies gemakkelijk te verzorgen opties die zullen duren.

De beste tuinarchitectuur voor buitenpatio’s

Juiste landschapsarchitectuur kan echt maken uw patio pop. Inschakelen van de hulp van een landschapsarchitectuur bedrijf in Bergen County zal ervoor zorgen dat u de “wow”-effect dat u zoekt te krijgen. Houd er rekening mee of u een plantenliefhebber of een persoon met weinig onderhoud bent bij het maken van beslissingen over landschapsarchitectuur en overweeg de maten van uw terras bij het selecteren van planten, bomen en struiken.

Buiten Patio Extra’s

Open haarden en waterpartijen hebben invloed op de afmetingen van uw terras en dragen bij aan de sfeer op uw terras. Ook aan verlichting moet worden gedacht. Groot of klein, extra’s zijn vaak wat het terras identificeert als het jouwe.