Meteen naar de inhoud

Planten beschermen tegen insectenschade

Door: Julien

Tijdens de warmere maanden hebben planten zoals struiken en bomen het niet langer moeilijk met het koude winterweer in Bergen County. Ze hebben nu andere dingen te bestrijden: insecten.

Om verzwakking van de structuur en plantenziekten te voorkomen, moeten bomen en struiken goed worden behandeld. Ongediertebestrijding voor bomen en struiken is absoluut noodzakelijk om uw landschap in New Jersey mooi en in goede conditie te houden. Insecten worden vaak als ongedierte beschouwd, en terecht. Hoewel niet alle insecten schadelijk zijn voor de gezondheid van struiken en bomen, zijn veel soorten wel problematisch. Ongediertebestrijding voor insecten kan een combinatie van veel verschillende methoden zijn, en de enige manier om volledig zeker te weten wat het beste werkt voor uw landschap in Noord-New Jersey is inzicht te krijgen in het soort schade en de verschillende soorten insecten, en te overleggen met een ervaren boom- en struikverzorgingsbedrijf.

Soorten boom- en struikschade veroorzaakt door insecten
 • Trage groei
 • Verstoring van de sapstroom
 • Ziekten aan de plant
 • Verzwakte structuur

 • Identificeer insecten voordat u ze probeert te verdelgen, want dit is van essentieel belang voor de levensduur van uw bomen en struiken. Niet alle insecten zijn schadelijk voor bomen. In feite helpen sommige insecten bij het bestuiven van struiken en zelfs bij het afweren van andere, schadelijke infecties. Daarom kan het doden van alle insecten zonder rekening te houden met hun functie schadelijk zijn voor de gezondheid van de bomen.

  Insecten worden onderverdeeld in verschillende categorieën op basis van hoe ze zich voeden

 • Kauwende insecten – zij eten plantweefsel zoals bladeren, knoppen en bloemen, en laten oneffenheden achter op de bladeren. Deze insecten kunnen kevers en rupsen zijn.
 • Zuigende insecten – Deze insecten, zoals bladluizen en cicaden, voeden zich met de sappen van een plant door hun snavel in te brengen en het sap eruit te zuigen. Deze plaaginsecten laten verkleurde, hangende en verwelkende bladeren achter als bewijs van hun voedselopname.
 • Boorinsecten – Tot deze groep insecten behoren schorskevers, die zich voeden en eitjes leggen in tunnels onder de schors.

 • De behandelingsmethode die wordt gebruikt om bomen tegen insecten te beschermen, hangt af van de betrokken soort, de omvang van het probleem en een aantal andere factoren die specifiek zijn voor de situatie. Vermijd overbewatering van uw gazon, want dit nodigt alleen maar meer insecten uit. Vermijd ook overmatige bemesting, want dat veroorzaakt een te snelle groei en lokt nog meer ongedierte naar uw struiken en bomen. Als u twijfelt over de identificatie van de insecten of de juiste behandeling, is het raadzaam een boom- en struikverzorgingsdeskundige te raadplegen in plaats van zelf te proberen van het probleem af te komen. Het is het beste om een professioneel hoveniersbedrijf te zoeken dat organische gazonverzorging toepast bij het bestrijden van ongedierte, zodat het sproeien uw bomen en struiken niet nog meer schade toebrengt.