Meteen naar de inhoud

Outdoor patio bouw en installatie tips

Door: Julien

De trend van het buitenleven is nu een manier van leven voor veel particuliere huiseigenaren in Bergen County, New Jersey. Buiten patio’s zijn prachtige verlengstukken van het huis, de brug tussen het binnen en de achtertuin leefruimte. Zij kunnen fantastische vermaakmogelijkheden voor huiseigenaars en hun gasten tot stand brengen, of kunnen als privé “toevlucht” van de spanningen van het dagelijkse leven dienst doen.

Als u geïnteresseerd bent in het bouwen van een terras, zijn er verschillende dingen die u moet overwegen tijdens het planningsproces. Haasten in een huis-bouwproject kan gevaarlijk zijn en het is het beste om te laten ervaren landschapsarchitectuur bedrijf te helpen met de patio van je dromen.

Ken uw ruimte

Het is belangrijk dat u weet hoeveel ruimte u hebt om mee te werken. Outdoor patio gebieden te vullen snel dus je moet groter gaan dan je verwacht. Bedenk hoeveel meubilair je hebt en hoe je het gerangschikt wilt hebben wanneer je je plannen maakt.

Het laatste wat je wilt is dat je je perfecte terras hebt en dan beseft dat het te klein is om te zijn wat je wilde. In geval van twijfel is het beter om meer ruimte te hebben dan niet genoeg.

Plan voor alles

Overweeg of u aparte ruimtes wilt voor koken, dineren en entertainment. Vraag uzelf af hoe en waar deze ruimtes en functies zullen worden ingericht.

U kunt een grillzone creëren met een patio met meerdere niveaus die aan elkaar zijn gekoppeld met keerwanden die als zitmuren worden gebruikt. Met aparte ruimtes kunt u elk gebied afbakenen, maar het kan ook multifunctioneler zijn en u kunt de indeling na de bouw reorganiseren.

Als u al een buitenkeuken heeft, zorg er dan voor dat een patio met meerdere niveaus kan worden gecombineerd met het ontwerp van de keuken.

Overweeg ook om de ruimte op te splitsen met een plantvak om de gebieden te scheiden, zelfs als de patio niet uit meerdere niveaus bestaat.

Locatie, Locatie, Locatie!

Waar is het terras in relatie tot het huis, zonlicht en de rest van het pand? De positie van een terras in uw tuin kan van invloed zijn op een aantal dingen, dus het is belangrijk om uzelf een aantal vragen te stellen.

  • Hoe wil de huiseigenaar het huis verlaten?
  • Wordt het een patio met meerdere niveaus of leidt het naar een zwembad?
  • Hoe zal de opkomende en ondergaande zon het zicht op uw nieuwe terras veranderen?

Als u zich zorgen maakt over zonlicht en niet over de bomen beschikt die andere huizen wel hebben, kunt u met een ervaren Bergen County hoveniersbedrijf praten over het ontwerpen van pergola’s die het zonlicht filteren en een grote architectonische waarde hebben.

U kunt ook wijnstokken toevoegen voor meer bedekking en een extra esthetische aantrekkingskracht.

Aanvullende overwegingen en conclusies

Om een extra dimensie aan een patio toe te voegen, moet u overwegen hoe het gebruik van waterpartijen en verlichting de sfeer kan beïnvloeden die u wilt creëren. Buitenverlichting is erg belangrijk voor patio’s met meerdere niveaus, maar of u nu van plan bent meerdere niveaus te gebruiken of slechts één, sfeerverlichting is de sleutel tot een geweldig terras.

Waterpartijen voegen ook een rustgevend effect toe en zijn zeer natuurlijk. Water kan een verscheidenheid van vogels en vlinders aan te trekken en bindt in de wilde dieren met de plantaardige materialen. Indien mogelijk, kan het toevoegen van enkele vissen aan de waterpartijen zowel geweldig zijn voor de sfeer van de patio als een fantastisch gespreksonderwerp voor wanneer u openluchtfeesten houdt tijdens de warme zomermaanden.

Het bouwen van een patio is een geweldige manier om je leefruimte buiten op te waarderen en jou en je gasten een plek te geven om te ontspannen en plezier te hebben. Er zijn veel dingen die je moet overwegen bij het plannen van een patio, maar het belangrijkste stuk van advies is om uit te reiken naar een lokale landschapsarchitectuur en design bedrijf om te zien wat voor soort patio is het beste voor u en uw tuin.