Meteen naar de inhoud

Huisdiervriendelijke tuinen en landschapsarchitectuur voor uw huis

Door: Julien

Het combineren van uw wensen en die van uw huisdieren is een kunstvorm als het gaat om de ontwikkeling van uw huisdiervriendelijke tuin en landschapsarchitectuur in uw huis in Bergen County.

De behoeften van uw hond, kat, vis of andere huisdieren zullen een grote rol spelen in de soorten planten, hekwerk keuzes, en andere elementen van uw New Jersey tuin.

Hier zijn drie belangrijke punten die u in gedachten moet houden om een veilig gebied te creëren waar zowel uw huisdieren als uzelf van kunnen genieten.

Planten, struiken en bomen
Bij het plannen van uw landschap is het belangrijk dat u bekend bent met planten die giftig zijn voor uw huisdieren. Katten staan er vooral om bekend dat ze willekeurig op planten kauwen, wat kan leiden tot onbedoelde vergiftiging.

Het kweken van diervriendelijke planten, zoals kattenkruid, is een goede manier om uw katachtigen aan te moedigen op een specifieke plaats in uw tuin.

Bomen die te dicht bij een hek, muur of huis staan, kunnen een ontsnappingsroute vormen voor katten die geneigd zijn te klimmen. Ze kunnen ook een probleem worden voor katten die erin klimmen en vervolgens niet meer naar beneden willen of kunnen.

Doornige struiken zijn een geweldig natuurlijk afschrikmiddel voor allerlei soorten dieren. Deze planten kunnen gemakkelijk strategisch worden geplaatst in uw tuinaanleg om uw tuin te verfraaien en de toegang tot bepaalde locaties te voorkomen.

U kunt het beste met een tuinontwerpbedrijf praten om er zeker van te zijn dat de planten die u plaatst veilig zijn voor uw huisdier.

Waterpartijen en zwembaden

  • Als u overweegt om waterpartijen te gebruiken in uw huisdiervriendelijke tuin in het noorden van NJ, zijn er een paar dingen om in gedachten te houden:
  • Waden zwembaden voor honden zijn een prachtige manier voor uw honden om af te koelen en plezier te hebben.
  • Het toevoegen van bepaalde behandelingen aan waterpartijen kan gevaarlijk zijn voor huisdieren als ze het inslikken, controleer altijd de etiketten.
  • Zwembaden voor vissen moeten omringd worden door een barrière, of een natte ondergrond, om te voorkomen dat katten bij de vissen kunnen komen.

Menselijke zwembaden en hot tubs kunnen voor een aantal dieren zeer slechte resultaten opleveren, het is belangrijk een harde afdekking of omheining rond de locatie te houden om verdrinking te voorkomen.

Stromend water is een natuurlijke lokstof voor huisdieren om te drinken.

Omheining
Een hek langs de omtrek van uw huis in Bergen County is een klassieke manier om bescherming en een veilige omheining voor uw gezin en huisdieren toe te voegen. Er is een breed scala aan omheiningen, zoals metaal en hout in verschillende stijlen. Bij het maken van een keuze is het belangrijk om rekening te houden met de hoogte die nodig is om te voorkomen dat uw huisdier gemakkelijk over het hek kan springen.

Zowel honden als roofdieren van buitenaf zijn berucht om het graven onder omheiningen door om toegang te krijgen tot uw erf. Dit probleem kan het nodig maken een geschikte lengte van het afrasteringsmateriaal onder de grond te plaatsen om ongewenste bezoekers in uw tuin te voorkomen.

Een stenen rand langs de lengte van een omheining is ook een natuurlijke manier om te voorkomen dat uw hond eronder graaft. Katten schrikken namelijk terug voor rotsachtige gebieden als het gaat om hun verlangen om te graven.

Katten, met hun uiterst behendige lichaam dat in staat is om over een omheining heen te klimmen, kan worden belet om eroverheen te klimmen door een topbescherming aan de omheining toe te voegen.

Dit zijn slechts drie basisoverwegingen bij het plannen van uw huisdiervriendelijke tuin in NJ. Als u het ontwerp en de uitvoering van de elementen die u wenst, kunt u merken dat je nodig hebt om aan te passen aan het gedrag van uw huisdieren.