Meteen naar de inhoud

Hoe houdt u herten uit de buurt van uw tuin in de Veluwe

Door: Julien

Herten zijn prachtig – zolang ze maar niet over uw gazon in Bergen County lopen. Hoewel ze schuw zijn tegenover mensen, zijn herten helemaal niet verlegen als het erop aankomt om uw overwinningsgazon af te knabbelen en uw tulpen te vertrappen.

Het is daarom dat huiseigenaren in New Jersey hun handen in de lucht steken en zich afvragen: “Hoe kan ik herten uit mijn tuin houden?”

Om uw frustraties te verlichten en uw planten te beschermen, zijn hier zes slimme manieren om deze dieren van uw erf te houden.

Houd planten die herten lekker vinden in de buurt van uw huis in Bergen County
Als herten de omgeving van uw huis in Noord-NJ bevolken, lijkt het misschien onmogelijk om planten te kweken waar u van houdt. Herten knabbelen graag op zachte, tere planten met een verleidelijk aroma, zoals rozen, azalea’s, bessen, clematis, chrysanten en andere. Door dit soort planten in de buurt van uw huis te plaatsen, in plaats van verder weg in de tuin, kunt u uw tuin beter in de gaten houden.

Een tuinontwerpbedrijf kan u helpen om uw planten dicht genoeg bij uw huis te plaatsen om herten weg te houden, maar zonder een zwerm bijen naar uw voordeur te lokken.

Bedek het aroma van populaire hertenplanten
Herten komen naar uw Bergen County tuin omdat ze de flora kunnen ruiken waar ze het liefst van willen knabbelen. Door het aroma van hun favoriete lekkernijen te maskeren, maakt u uw tuin veel minder aantrekkelijk dan de bossen of gazons die uw eigendom omringen. Overweeg om sterk geurende kruiden zoals knoflook, munt, lavendel of bieslook te planten.

Zet een hek om uw tuin
Als uw bloemen- of moestuin in een afgesloten gebied ligt, kan een aantrekkelijk hek of barrièremuur de beste oplossing zijn. Door samen te werken met een betrouwbare tuinarchitect kunt u gemakkelijk een hek vinden dat kan voorkomen dat herten uw planten vernielen, terwijl het er nog steeds aantrekkelijk uitziet en u gemakkelijk toegang tot uw tuin geeft wanneer dat nodig is.

Maak stekelige planten tot uw bondgenoot
Stekelige planten zijn ook nuttig voor mensen die zich afvragen: “Hoe houd ik herten uit mijn tuin?” Door het planten van pluizige lamsoren, barbessen, of cleome rond de randen van uw eigendom (vooral in de buurt van gebieden waar herten kunnen uw gazon te betreden), kunt u deze dieren af te schrikken ooit in de buurt van uw tuin in de eerste plaats. Weet u niet zeker welke van deze ontmoedigingsmiddelen voor herten het beste bij uw gazon passen? Een goed tuinontwerpbedrijf in New Jersey kan u advies geven over hoe u uw tuin aantrekkelijk en hertenvrij kunt houden.

Verminder de zichtbaarheid met heggen
Hoewel geuren in eerste instantie herten naar uw terrein kunnen lokken, zullen ze minder geneigd zijn uw tuin te betreden als ze niet kunnen zien wat er zich in uw tuin bevindt. Daarom kunt u met een hoveniersbedrijf overleggen hoe u aantrekkelijke heggen kunt plaatsen om uw gazon uit het zicht en uit het zicht te houden.

Versier uw landschap
Onderschat nooit de kracht van angsttactieken. Herten zijn op hun hoede voor dingen waar ze niet vertrouwd mee zijn. Vraag uw tuinontwerpbedrijf in New Jersey naar grote plantenbakken, fonteinen, verlichtingsoplossingen, enz. die kunnen helpen om de herten weg te houden.

Het is gemakkelijk om uw tuin beestjesvrij en aantrekkelijk te houden als u samenwerkt met een professional en deze zes tips volgt. U zult nooit meer hoeven te vragen: “Hoe kan ik herten uit mijn tuin houden?