Meteen naar de inhoud

Een fontein in uw tuin

Door: Julien

Er zijn zoveel voordelen verbonden aan het hebben van een buitenwaterfontein in uw tuin.

Niet alleen kunnen buitenfonteinen de waarde van uw huis in Bergen County, NJ verhogen en een aantrekkelijke, mooie aanblik bieden, ze kunnen ook ongelooflijk ontspannend zijn als u luistert naar het geluid van kabbelend, stromend water.

Buiten water fontein voordelen
Openlucht waterfonteinen zijn uitstekende habitatbaden voor een grote verscheidenheid aan vogels in Noord-New Jersey. Terwijl vogelbaden normaal gesproken enkelvoudige bakken zijn met stilstaand water, hebben buitenfonteinen stromend water zodat het water niet regelmatig ververst hoeft te worden zoals bij vogelbaden. Als het water niet beweegt, kunnen bacteriën zich vermenigvuldigen en kunnen schimmels groeien, waardoor het water vies gaat ruiken en er vies uitziet.

Soorten buiten fonteinen
Er zijn vele soorten buiten fonteinen.

De drie-tier outdoor fontein is er een die wil zijn de belangrijkste attractie. Er zijn vele soorten van drie-tier fonteinen kunt u toevoegen aan uw tuin of terras voor een meer formele look. Potplanten zoals varens en hortensia’s kunnen kleur en een speelse maar verfijnde look toe te voegen aan de fontein.

De Moorse stijl muurfontein met kleurrijke, adembenemende achtergronden van geglazuurde Spaanse tegels en water careening rustig naar beneden naar een kleine vijver met dezelfde kleur tegels. Veel mensen accentueren de Spaanse uitstraling met accentstukken zoals een terra cotta zon op de achtergrond en geribbelde bassins langs de achtergrond voor water om in en uit te sijpelen.

Kleinere fonteinen zonder de grote flair van drie niveaus of tegel achtergronden. Kleinere fonteinen kan perfect zijn voor het produceren van de rustgevende effect van stromend water zonder de grote visuele impact. En kleine fonteinen kan nog steeds bieden visueel genot ook met verschillende kleurrijke tinten die u kunt kiezen die zal passen en zelfs mengen in met uw bloeiende planten.

Japans-Influenced Concrete Water Fonteinen bieden een Zen-achtige look en feel met hun eenvoudige maar in het oog springende vormen en ontwerpen. Veel Japanse stijl water fonteinen worden ondersteund door een enkele sokkel met een platte schijf aan de top waar het water barst uit en morst van de fontein randen in bladen. Veel van deze fonteinen zijn goed voor achtertuin vijvers.

Victoriaanse stijl Outdoor Fountain zijn verschillende soorten beelden van cherubs, Boeddha’s naar Victoriaanse stijl beelden van vrouwen die een obelisk. Veel mensen versieren deze statueske fonteinen met terra-cotta potten gevuld met kleurrijke planten en bloemen. Deze standbeeld fonteinen zijn ook populair binnen of naast buiten vijvers.

Bij Borst Landscape & Design, kunnen wij u helpen kiezen en installeren precies de juiste buitenwater fontein voor uw tuin in Bergen County, NJ. We kunnen ook praten met u over andere landschapsarchitectuur ideeën om die outdoor fontein accent, zoals een achtertuin vijver en tuin trellis voor druiven en wijnstokken.