Meteen naar de inhoud

Een buitenkeuken maken in uw tuin

Door: Julien

Er is iets onmiskenbaar verkwikkends aan het genieten van een maaltijd in de buitenlucht. Dit soort dineren kan een regelmatige gebeurtenis worden wanneer u uw eigen buitenkeuken in Bergen County, NJ heeft.

Houd de volgende overwegingen in gedachten bij het ontwerpen van een buitenkeuken.

Ruimte
Het eerste waar u naar moet kijken bij het ontwerpen van uw buitenkeuken in New Jersey is ruimte. Als u niet veel ruimte heeft om mee te werken, kunt u beperkt worden in uw mogelijkheden. Overweeg of u uw terras kunt uitbreiden om ruimte te maken voor een grotere keuken. Meet zorgvuldig het gebied dat u werkt binnen, zodat u kunt nauwkeurige schattingen te krijgen bij de bouw van uw buitenkeuken.

Budget
Het is altijd verstandig om naar uw financiën te kijken voordat u naar uw opties kijkt. Op deze manier weet u wat u zich wel en niet kunt veroorloven voordat u verliefd wordt op opties die niet binnen uw mogelijkheden liggen. Als u wilt wat flexibiliteit, geef jezelf twee budget punten. Als uw keukeninstallatie binnen het kleinere budget past, kunt u de rest gebruiken voor accessoires en buitendecoratie. Hoe hoger uw budget, hoe meer accessoires u zult moeten opofferen. Zorg ervoor dat uw budget een bovengrens heeft, zodat u niet iets bestelt dat u zich niet kunt veroorloven.

Locatie
Denk na over waar de keuken op uitkijkt. Wil je uitzicht op het zwembad terwijl je de hamburgers grilt? Is de bar gemakkelijk toegankelijk voor gasten? Beslis wat het middelpunt van de keuken is en cirkel je andere elementen hier omheen. Als de grill het middelpunt is, plaats deze dan vooraan in het midden. Als u wilt dat de gasten zich concentreren op de zitplaatsen aan de bar, plaats deze dan in het midden van de opstelling.

Kenmerken
Een buitenkeuken voor uw huis in New Jersey is zeer veelzijdig. Overweeg zorgvuldig welke functies u wilt. Hoe verder uw buitenkeuken van uw binnenkeuken verwijderd is, hoe meer voorzieningen u nodig zult hebben. Enkele opties zijn:
 • Een koelkast voor buiten
 • Een gootsteen
 • Een propaangrill versus gas of elektrisch
 • Opbergruimte voor keukengerei en kookgerei
 • Toonbank ruimte
 • Zitplaatsen
 • Luifels

 • Gebruik
  Bedenk hoe u precies wilt koken. Een grill is een begin, maar een houtoven is een geweldige gastronomische aanvulling. Als uw drankjes evenveel aandacht krijgen als het eten, zorg er dan voor dat u ruimte hebt voor wijnopslag en accessoires. Hoeveel mensen bent u van plan te bedienen? Bij het bouwen van een buitenkeuken moet u een schatting maken van het aantal mensen dat gemiddeld komt. Dit zal een grote invloed hebben op de hoeveelheid zitplaatsen die je nodig hebt.

  Onderhoud
  In een koel klimaat als het noorden van New Jersey moet uw keuken de winter kunnen overleven. Granieten en stenen oppervlakken moeten worden verzegeld. Toestellen moeten worden afgedekt. Als uw keuken elektriciteit heeft, moet u die in de winter afsluiten, en waterleidingen moeten worden afgetapt. Voordat u een buitenkeuken laat bouwen, moet u rekening houden met de onderhoudswerkzaamheden.

  Functionaliteit
  Als je eenmaal hebt bedacht wat je allemaal wilt inbouwen bij het bouwen van een buitenkeuken, is het tijd om het allemaal samen te voegen. Denk na over de functionaliteit van elke functie. Plaats de werkbladen voor de bereiding dicht bij de grill. Houd de koelkast gemakkelijk bereikbaar vanaf zowel de bar als het kookgedeelte. Opbergruimte voor kookgerei komt in de buurt van de apparatuur, terwijl opbergruimte voor serveren dichter bij de zithoek kan blijven. Als u deze overwegingen in gedachten houdt, zult u merken dat het bouwen van een buitenkeuken voor uw huis in Bergen County een leuke en spannende taak is.