Meteen naar de inhoud

Een tuinhaard in je tuin

Door: Julien

In Bergen County kunnen de avonden zelfs in de zomer een beetje fris worden. Een terrashaard voor buiten is ideaal om u te laten genieten van die koele avonden.

Outdoor haarden creëren een warme en uitnodigende ruimte, waardoor ze leuk om te gebruiken bij het vermaken. Als u heeft overwogen een van deze haarden, kan Borst Landscape & Design u helpen met de planning en de bouw ervan.

Outdoor Openhaard Ontwerp Opties
De hemel is de limiet als het gaat om ontwerp opties. U kunt kiezen voor een open haard met een traditionele mantel, net als bij een binnenhaard. Andere functies, zoals een stenen schouw of open haard insert kan ook gemakkelijk worden toegevoegd. Bij het maken van het ontwerp zijn er een paar dingen die u moet overwegen, waaronder:

Grootte – bent u beperkt door de hoeveelheid ruimte of de plaatselijke bouwverordeningen?

Veiligheid – uw open haard moet idealiter worden omgeven door een betonnen, stenen of stenen patio, zodat vonken geen brand kunnen veroorzaken

Waterdicht – de hele constructie moet waterdicht zijn, daarom is het gebruik van hout niet aan te raden

Doel – wordt de terrashaard gebruikt als onderdeel van een keuken? Zo ja, dan wilt u misschien speciale roosters toevoegen, zodat u het kunt gebruiken om te koken

Er een middelpunt van maken
Uw terrashaard zal een plaats zijn waar vrienden en familie samenkomen en tijd met elkaar doorbrengen. Om deze reden moet u het beschouwen als het middelpunt van uw NJ landschap wanneer u het aan het plannen bent. Uw open haard moet uw landschap verbeteren maar er niet mee concurreren. Als u een keermuur of een bloementuin in uw achtertuin hebt, wilt u materiaal gebruiken dat een aanvulling vormt op de materialen die in hun constructie zijn gebruikt. Zet een paar potplanten aan weerszijden van de haard om hem wat zachter te maken en de verschillende tuingedeelten beter in elkaar te laten overlopen.

Zitplaats
Een ander punt van zorg bij een terrashaard buiten is de zitgelegenheid. Door de zitplaatsen in een “u”-patroon of in een halve cirkel te plaatsen, kan iedereen van de warmte van het vuur genieten en wordt het gesprek gestimuleerd. Als de open haard ook wordt gebruikt om te dineren, probeer dan de tafel zo te schikken dat het zicht op het vuur niet wordt belemmerd door degenen die er het dichtst bij zitten. Een manier om dit te doen is door een picknicktafel in de ruimte te zetten en een van de open uiteinden in de richting van de open haard te plaatsen.

Buitenhaard Landscaping in NJ
Een buiten open haard in het noorden van New Jersey kan nog steeds worden verbeterd met planten, maar dit vereist wel een zorgvuldige planning. Sommige dingen die u moet overwegen bij het kiezen van planten voor uw open haard gebied zijn:

Brandbaarheid – om de kans op brand te verminderen, moeten planten op een afstand van ten minste vijf tot tien meter worden geplaatst

Droge grond – planten die een constant vochtige grond nodig hebben werken hier misschien niet goed als u de open haard vaak gebruikt omdat de warmte van de open haard de grond erg droog kan houden.

Schaduw – als uw open haard gedeeltelijk overdekt is, moet u planten kiezen die goed gedijen in de schaduw. U kunt ook dakramen laten plaatsen om wat natuurlijk zonlicht binnen te laten.

Een terrashaard buiten kan u helpen meer van de achtertuin van uw huis in Bergen County, NJ te genieten. Als het gaat om het ontwerpen en bouwen van deze structuur, wenden tot Borst Landscape & Design om u te helpen met al uw behoeften.