Meteen naar de inhoud

Beste Zwembad Pavers: Baksteen vs. Steen vs. Beton Pavers

Door: Julien

Een zwembad is een geweldige plek voor plezier, vermaak en ontspanning. Als het goed wordt gedaan, kan het zwembad een stijlvol accessoire zijn dat bijdraagt aan de schoonheid en charme van uw huis, en een groot deel van wat de elegantie van uw zwembad zal bepalen is de bestrating eromheen.

Of u nu steen, beton of baksteen, zal het materiaal dat u gebruikt invloed op het thema van niet alleen uw zwembad, maar uw tuin in het algemeen.

Ongeacht het type van het zwembad bestrating die u kiest, moet u rekening houden met een aantal verschillende aspecten van zowel het type van de bestrating en het algemene plan voor uw tuin.

Overleg met een landschapsarchitectuur bedrijf zal u helpen de beste keuze voor het thema van uw outdoor leefruimte te maken. Enkele van de normen voor overweging omvatten:

  • Textuur van de bestrating
  • De grootte van uw tuin
  • Het algemene uiterlijk van elke bestrating
  • De duurzaamheid van de bestrating en de mogelijkheid om zich staande te houden onder zowel regen als sneeuw
  • Kosten in verband met elke paver (inclusief onderhoud) en uw totale budget

Betonnen bestrating

Betonnen zwembad pavers hebben vele functies die hen aantrekkelijk maken. Hun veelzijdigheid en lage kosten maken ze een geweldige optie voor mensen met een krap budget of met een groter zwembad te vullen. Beton is ook ongelooflijk duurzaam en laat veel ruimte voor flexibiliteit in het ontwerp.

Er zijn eindeloze mogelijkheden met beton om uw zwembad uniek te maken. Van licht gekleurde straatstenen tot aardetinten en een heel palet daartussen, bent u zeker om een kleur die past bij het thema van uw gebied te vinden. U kunt ook mengen verschillende kleuren naar een mooie, unieke natuurlijk ogende zwembad te creëren.

Echter, ondanks de voordelen van betonnen bestrating, de kwestie van de veiligheid is van groot belang. Als het niet goed gedaan, kan betonnen bestrating glad zijn. Het onderhoud is ook hoog als je nodig hebt om opnieuw een groter deel in tegenstelling tot stenen pavers en bakstenen pavers.

Stone Pavers

Stone pavers zijn de go-to optie voor diegenen die geïnteresseerd zijn in duurzaamheid, sterkte en esthetische aantrekkingskracht. Stone pavers zijn sterker dan betonnen pavers en is bestand tegen extreme weersomstandigheden en intensief verkeer.

Onderhoud is ook makkelijker met stenen als een steen is gebarsten, kunt u deze verwijderen en een nieuwe op zijn plaats, zonder dat het hele zwembad opnieuw te doen.

Bakstenen bestrating

Bakstenen bestrating is populair in Northern New Jersey vanwege het gemak waarmee het gelegd en gerepareerd kan worden, net als steen.

Baksteen zorgt ook voor flexibiliteit in kleuren, en biedt zowel duurzaamheid en veiligheid. In tegenstelling tot beton, kan baksteen pavers voldoen aan elke beweging in de onderliggende grond, die voorkomt dat klinkers kraken. Echter, baksteen zijn meer vatbaar voor mos en de installatie kan lastig blijken als uw zwembad veel bochten heeft.

Conclusies

Investeren in een goede paver is een belangrijk onderdeel van het ontwerpen van uw zwembad. Van beton tot baksteen tot steen, het vinden van een geschikte paver die voldoet aan uw esthetische en praktische behoeften is binnen handbereik. Of u nu het budget-vriendelijke beton, de visuele aantrekkingskracht van steen of het eenvoudige onderhoud van baksteen wilt, alle drie moeten worden overwogen alvorens een beslissing te nemen.

Overleg met een ervaren tuinarchitectuur en ontwerpbureau zal u enorm helpen bij het afwegen van de verschillende soorten bestrating en welke ideaal zou zijn voor uw leefruimte buiten.