Meteen naar de inhoud

Beste tuindesign van Nederland

Door: Julien

Bent u op zoek naar een uniek tuinontwerpbedrijf om uw tuin in Bergen County om te toveren tot een bijzondere plek? Heeft u veel ideeën maar niet genoeg tijd of know-how om de klus te klaren? Als u in het noorden van New Jersey woont, hebt u geluk.

Borst Landscape & Design is een bekroond, professioneel en full-service landschapsontwerp- en bouwbedrijf. Onze ontwerpexperts kunnen uw droomtuin van planning tot perfectie brengen. De brede waaier van diensten die wij aanbieden verzekert u van een kwaliteitsproject dat goed, op tijd en binnen uw budget wordt uitgevoerd.

Tuinontwerp professionals in NJ
Borst Landscape & Design heeft meer dan 75 werknemers, velen met jarenlange ervaring bij het bedrijf. Dit verzekert klanten krijgen ze uitzonderlijke prestaties voor hun tuin design projecten. De lange levensduur van de werknemers onderscheidt dit tuinontwerpbedrijf van zijn concurrenten.

Het bedrijf oprichter en eigenaar, Mark Borst, heeft graden in landschapsarchitectuur en sierteelt. Drie field managers, allen Certified Landscape Technicians, assisteren hem bij de exploitatie van het bedrijf.

Overwegingen voor een tuinontwerp bedrijf
Een goed tuinontwerpbedrijf kan wonderen verrichten voor uw tuin in New Jersey, zowel voor als achter. Een paar dingen om te overwegen zijn:

Levensstijl
Overweeg uw levensstijl en welke functie u uw tuin wilt laten spelen. Heeft u kinderen? Honden? Een poging om ze te beschermen is misschien op zijn plaats. Misschien wilt u dat uw tuin privé en sereen is. Of misschien wilt u veel mensen op het terrein ontvangen. Misschien moet u prioriteiten stellen bij wat u nodig hebt voor uw tuin in Noord-NJ.

Ontwerpstijl – Denk na over welke stijl u wilt gebruiken in uw tuinontwerp. U zult willen dat dit gebied moeiteloos overgaat van het interieur van uw huis. Zorg ervoor dat de lijnen, vormen, kleuren en texturen passen bij het algemene thema van uw huis. Er zijn verschillende ontwerpkeuzes mogelijk, zoals modern, rustiek, traditioneel of eclectisch. Zorg ervoor dat uw Bergen County tuin en tuin ontwerp is een verlengstuk van uw algehele huis ontwerp.

Planten – U zult een paar planten in het ontwerp willen opnemen. Er zijn tal van opties hier. Denk aan planten die inheems zijn in uw gebied, geur, kleur, gebladerte, hoogte en andere factoren bij het denken aan een plantenpallet. Deze planten kunnen het middelpunt van je tuinontwerp vormen of je kunt ze gewoon in de grotere omgeving laten opgaan.

Get Real – Natuurlijk, er zullen dingen zijn waar je rekening mee moet houden voordat je verder gaat met je project. U moet rekening houden met uw budget en waar u zich comfortabel bij voelt. Realiseer u dat er doorlopende onderhoudskosten zullen zijn. U kunt specifieke huiseigenaar vereniging regels en voorschriften die u moet volgen. Er kunnen ook stad en provincie codes zijn waar u zich aan moet houden. Besef gewoon dat u zich aan regels moet houden.

Hulp van een vakman – Natuurlijk hoeft u niet veel of niets te weten over wat zojuist is opgesomd. De hulp inroepen van een landschapsbedrijf is altijd uw beste gok wanneer u een project zoals tuinontwerp overweegt. De landschapsdeskundige zal in staat zijn om uw tuin ideeën te nemen en een plan dat al hun opleiding en kennis in het tuinontwerp omvat fabriceren.

Voor uw geld kunt u niet fout gaan door te bellen naar Borst Landscape & Design, een geweldig tuinontwerpbedrijf. Met vele jaren in het bedrijfsleven, werknemers met een lange staat van dienst, gecertificeerd personeel, tonnen van projecten onder onze gordels en een organische kijk op de dingen, zullen onze experts u goed van dienst zijn.