Meteen naar de inhoud

De beste hovenier van Nederland

Door: Julien

Een goed ontworpen landschap bij uw bedrijf is erg belangrijk. Het toont bestaande en potentiële klanten, en de gemeenschap in het algemeen, dat u de zorg over uw bedrijf.

U wilt trots zijn op uw commercieel onroerend goed woning, net zoals je zou in uw prive-woning.

Als u overweegt een commerciële landschapsarchitectuur service in het noorden van New Jersey, meer in het bijzonder in Bergen en Passaic Counties, denk Borst Landscape & Design. Onze experts zijn in het bedrijf al jaren en bieden service van hoge kwaliteit met een goed geïnformeerde medewerkers.

Commercieel Landschapsontwerp in Noord-NJ
Borst Landscape & Design biedt een breed scala van landschap ontwerp diensten voor uw bedrijf. Van uw eerste concept tot project voltooiing van het bedrijf kan omgaan met al uw ontwerp en bouwen behoeften. Sommige van de commerciële landschap ontwerp diensten zijn hieronder opgesomd:

  • Nieuw of herontworpen – Het maakt niet uit of u slechts een paar wijzigingen in uw landschapsarchitectuur nodig heeft of dat u een totaal nieuw ontwerp nodig heeft. Wij hebben ontwerpdiensten om te zorgen voor uw behoeften, oud of nieuw. Wij bieden een volledige waaier van ontwerpdiensten aan om aan uw behoeften te voldoen.
  • Aangepast ontwerp – Borst Landscape & Design heeft een team van gecertificeerde Landschap Technici die alle aspecten van het ontwerp voor uw project te behandelen. Beginnend met een grondige en uitgebreide site analyse deze professionals zal een plan op te stellen aan uw behoeften aan te passen. Aan de slag met een goede blauwdruk zal verzekeren u project verloopt soepel.
  • Hardscape installatie – Ons team zal alle hardscape nodig voor uw project te installeren. Klanten moeten een mooi gebied om naar uw gebouw en het maken van de uitgestrektheid ziet er mooi uit zal een groot pluspunt zijn. Looppaden, patio’s, muren en plantvakken worden aangelegd in overeenstemming met de beste bouwpraktijken en volgen alle overheidsvoorschriften. Dit zal de basis vormen voor uw project en het werk zal worden vervaardigd om er niet alleen goed uit te zien, maar ook lang mee te gaan.
  • Tuindiensten – Borst heeft een creatief ontwerpteam dat uw project tot een showcase zal maken. Zij zullen elk aspect van planten en beplanting plannen om ervoor te zorgen dat uw werk er eersteklas uit komt te zien. Met behulp van een mix van eenjarigen en vaste planten, bloemen en gebladerte, kleur en vele andere ontwerpkenmerken zal uw gebied worden omgetoverd tot een prachtige oase voor iedereen om van te genieten. De ontwerpers kunnen ook gebruik maken van containers, bloembakken en andere plantmethodes op uw project.
  • Voortdurend ontwerp – Het bedrijf gaat niet alleen ontwerpen en bouwen uw project en dan vergeten over je. Wij bieden niet alleen doorlopend onderhoud, maar ook tuinrenovaties. Het bedrijf staat klaar om veranderingen en verbeteringen aan te brengen aan uw eigendom op elk gewenst moment. Of u nu een klein beetje aan uw tuin wilt sleutelen of een totaal nieuw ontwerp wilt, Borst staat voor u klaar.
  • Gazons en bomen – U wilt misschien een tuinontwerp dat gras, bomen en struiken in de mix gebruikt. Wij kunnen dit deel van uw project plannen en alle planten installeren. Al dit werk zal worden gedaan met behulp van biologische praktijken die zowel u en het milieu ten goede komen.

  • U wilt dat de landschapsarchitectuur van uw bedrijf er net zo goed uitziet als die van uw huis. In feite kan uw bedrijf worden beschouwd als een verlengstuk van uw huis. Plan verstandig en vraag bekwame hulp bij elk landschapsarchitectuurproject in uw bedrijf.