Meteen naar de inhoud

Bedrijfstuin ontwerpen

Een nieuwe bedrijfstuin laten ontwerpen?

U heeft besloten dat u uw bedrijfstuin wilt ontwerpen, bouwen of renoveren. Maar op welke manier weet u nog niet zeker. Tuinontwerp kan dit probleem meestal helpen oplossen, omdat bij tuinontwerp al uw wensen en verwachtingen worden omgezet in een kant-en-klaar plan dat de visuele zintuigen kan prikkelen. Bent u ook benieuwd naar deze mogelijkheid van uw bedrijfstuin? Hieronder vindt u meer informatie over tuinontwerp op maat voor uw bedrijfstuin.

Ander stadium

Voordat het ontwerp van uw bedrijfstuin klaar is, doorlopen we meerdere fasen met u. Eerst beginnen we met een veldbezoek, waarbij we de huidige bedrijfstuin en bedrijfsgebouw kunnen bekijken. Aan tafel bespreken we met u uw (specifieke) wensen voor het ontwerp. Ook meten we de tuin op, omdat de maat van de tuin van uw bedrijf belangrijk is voor het ontwerp en de mogelijkheid deze toe te passen op de tuin van uw bedrijf. Op basis van deze dialoog is er voor u een schets gemaakt die een goede indruk heeft gegeven van het tuinontwerp.

Zakelijk tuinontwerp op maat

In de vervolgfase werken wij het tuinontwerp voor uw bedrijfstuin volledig uit om deze volledig aan uw specifieke wensen te laten voldoen. Aan de hand van de schetsen en jouw bevindingen hebben we het 2D tuinontwerp op schaal omgezet naar een prachtig 3D tuinontwerp, waarin alle aspecten en hoeken van de nieuwe bedrijfstuin naar voren komen. Als kers op de taart ontvangt u aan het eind van het ontwerp een tuinwandeling video waarmee u naar uw nieuwe bedrijfstuin gaat. U beleeft uw nieuwe bedrijfstuin, net zoals u hem met eigen ogen ziet, u wandelt door uw nieuwe tuin.

Natuurlijk tuinontwerp

Kiest u voor een ontwerp met veel groene planten en leven, dan bent u bij All In Hoveniersbedrijf aan het juiste adres. Dit ontwerpbureau staat bekend om zijn groene kracht en houdt rekening met jouw persoonlijke wensen.

· Haalbaar ontwerp

Ten eerste beginnen ze met een ontwerp dat ook haalbaar is. Zo heeft u nooit een plan dat op de plank belandt of niet haalbaar is.

· Duurzame ontwikkeling en natuurondersteunde groenplan

Ten tweede vertegenwoordigt het natuurlijke tuinontwerp echt een tuin waar groene planten een belangrijke rol kunnen spelen. Plantdecoratie is de kern van het ontwerp. Stem de beplanting af met All In Hoveniersbedrijf om uw tuin tot leven te brengen. Wilt u een tuin vol met de mooiste bloemen? Of bent u op zoek naar een duurzame tuin die dieren aantrekt? Bij natuurlijk tuinontwerp is bijna alles mogelijk.

Duurzaamheid

Ontwerp uw eigen bedrijfstuin

Wilt u meer weten over het tuinontwerp van het productiebedrijf, dan raden wij u zeker aan contact op te nemen met Natural Garden Design. Ze komen graag bij u langs om een afspraak te maken. Zij gaan met u om tafel zitten om te kijken wat u voor de tuin hoopt te bereiken zodat u straks een mooi en groen plan op tafel heeft staan. Natural Garden Design helpt u graag verder.

Wilt u een mooie tuin hebben?

Neem contact op en we komen zo snel mogelijk met u in contact.