Meteen naar de inhoud

Bedrijfstuin onderhoud

Onderhouden van uw bedrijfstuin

U wilt dat uw bedrijfstuin goed wordt onderhouden en er verzorgd uitziet. Dit draagt ​​bij aan een positieve indruk van uw bedrijf. Wij helpen u hier graag bij. Met de grootste zorg en liefde voor alles wat groeit en bloeit, zorgen wij ervoor dat uw bedrijfstuin een visitekaartje is. Wilt u ook onderhouden worden door gepassioneerde hoveniers met een groot en groen hart? Hieronder leest u wat wij voor u kunnen betekenen.

Onderhoud een duurzame bedrijfstuin

Omdat wij pleiten voor groene en levende tuinen, zorgen wij voor het onderhoud van de bedrijfstuinen volgens bepaalde principes;
 • We gebruiken geen chemische bestrijdingsmiddelen of vergiften
 • Probeer batterijgereedschap te gebruiken
 • Denk aan planten en dieren
 •   Chemische bestrijdingsmiddelen en vergiften zijn schadelijk voor mens en dier. Het gebruik ervan is niet in overeenstemming met onze waarden, dus gebruiken we andere methoden. Dit om de natuur zo min mogelijk te verstoren. We gebruiken accugereedschappen en de accu’s worden opgeladen via zonnepanelen. Dit gebruik beperkt ook de uitstoot van schadelijke gassen en produceert minder geluid. Nadat wij de tuin van uw bedrijf hebben bezocht, kunt u er zeker van zijn dat er een natuurlijk onderhouden tuin is waar ook rekening wordt gehouden met planten en dieren. Zo laten we graag wat bladeren aan de border staan ​​zodat deze als voedsel en schuilplaats voor egels kunnen worden gebruikt.

  Goed onderhouden bedrijfstuin

  Het hele jaar door als u een goed onderhouden buitenruimte wilt waar de natuur centraal staat, kunt u bij ons onderhoudsdiensten bestellen. Zo houden onze hoveniers uw bedrijf elk jaar groen. Zo maakt u een mooi visitekaartje voor uw bedrijf. U hoeft zich niet te abonneren, maar geeft u de voorkeur aan onderhoud op afroep? Dit is ook mogelijk.

  Bel ons dan zodra u onze hulp kunt gebruiken.

  roos

  Voordelen van bedrijfstuinonderhoud

  Wanneer u ervoor kiest om de bedrijfstuin te onderhouden, ervaart u veel voordelen. Door deze voordelen hieronder op te sommen, maken we het u gemakkelijker: Jij helpt de natuur Het grootste voordeel is natuurlijk dat u de natuur kunt bereiken. Door de bedrijfstuin te onderhouden, draagt u bij aan een duurzaam en groen Nederland. Dit betekent dat onder andere vogels, insecten en andere dieren uw bedrijfstuin zullen vinden.

  Uw tuin wordt het visitekaartje van uw bedrijf

  Een ander groot voordeel van de bedrijfstuin die wij onderhouden is dat u van uw tuin een echt visitekaartje kunt maken. Als niet alleen uw bedrijfspand maar ook de omgeving warmte en vitaliteit uitstraalt en schoon en netjes is, zullen klanten er ook een positieve ervaring mee hebben.

  Zien we u binnenkort?

  Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u meer weten over de mogelijkheden van het tuinonderhoud van uw bedrijf? Dan kunt u op elk moment onze website raadplegen. Hier vindt u meer informatie over het tuinonderhoud van uw bedrijf, aangeboden onderhoudsabonnementen en onderhoud op maat. U kunt ook een afspraak met ons maken. Wij komen graag bij u op locatie om uw bedrijfstuin te bezoeken en u van suggesties te voorzien. Samen zorgen we voor een mooie, levendige en goed onderhouden bedrijfstuin!

  Wilt u een mooie tuin hebben?

  Neem contact op en we komen zo snel mogelijk met u in contact.

  tuin onderhouden